info för gäster


Hej och välkomna till Blomsterbackens gårdshus!
Jag hoppas att ni ska trivas och nedan hittar ni information om huset och om er vistelse. Jag bor i det stora huset på gården och har ni några frågor medan ni är här är det bara att knacka på eller ringa mig på 070-3693874.

Båten Nere i ån ligger båten som ingår i hyran av gästhuset. Man finner båten genom att gå ned för uppfarten till huset och följa den asfalterade vägen 50 meter mot Arboga. Under kraftledningen finns en stig som leder ut på en udde i Arbogaån. Längst ut på udden ligger båten som är vit och blå. Till båten finns en elmotor som står i hallen eller verandan till gästhuset. I hallen finns även ett batteri och en batteriladdare. Batteriet ska räcka till ca 2 timmars körning, se till att ladda batteriet efter användande. Motorn får inte lämnas oskyddad i regn då detta kan förstöra elektroniken. Ni kan låna en skottkärra för att köra batteri och motor till båten.

Sopsortering I Arboga kommun tillämpas sopsortering och kompostering. Det är bra om ni kan sortera era sopor och lämna till återvinningsstationerna som finns vid de flesta mataffärerna i Arboga. Komposterbart material måste läggas i avsedda påsar som finns under diskbänken för att sedan läggas i vår kompost som finns precis innanför öppningen i häcken nedanför grusplanen mellan husen. Om man lägger matrester och icke brännbara material i soptunnan riskerar man böter och att tunnan inte blir tömd.

Möbler och inredning Möblera gärna om i huset så att det passar er vistels men se till att ställa tillbaka möblerna som ni fann dem när ni kom. Om något går sönder vill jag att ni meddelar mig omgående så att jag kan ersätta det trasiga i god tid innan nästa gäster kommer. Ekonomisk ersättning kan utkrävas vid oaktsamhet.